WOONHUIZEN

Bekijk de referenties van Arturo in het toepassingsgebied woonhuizen. Meer weten over dit toepassingsgebied? Lees het hier!

Arturo PU-gietvloer in bijzondere nieuwbouwwoning te Heverlee

In Heverlee werd recent een nieuwbouw geplaatst bestaande uit verschillende niveaus met veel glaspartijen en hoge plafonds met verschillende hellingsgraden. Deze bijzondere woning werd ontworpen door Honk Architecten BVBA uit Leuven. De vennootschap Honk Architecten is ontstaan uit de samenwerking tussen twee architecten, Gerrit Verbeeck en Hendrik Van Liedekerke, die alle opdrachten sinds medio 1998 samen ontwierpen en uitvoerden. Nog steeds doorlopen ze samen elke fase van een ontwerpproces waardoor een permanente uitwisseling van inzichten, kennis, ideeën en ervaringen ontstaat. Een samenwerking die tot bijzondere ontwerpen leidt en zo ook deze nieuwbouw woning in Heverlee waar GC gietvloeren werd ingeschakeld om de 125 m² gietvloeren te plaatsen.

Excelleren met epoxy Kleine oppervlakte, groots resultaat

Van klassieke tegels naar epoxy: de transformatie van deze garagevloer heeft zijn plek in deze editie meer dan verdiend. Voor dit project combineerde Tom Verheyden van Gietvloeren Tom een stevige, onderhoudsvriendelijke epoxy met een matte, EP3010 toplaag. Het resultaat is een slijtvaste garagevloer met onvervalste designallures.

Stoere en robuuste uitstraling in privéwoning in Kapelle-op-den-Bos met Arturo Concreta

Voor een nieuwbouwproject van een privéwoning in Kapelle-op-den-Bos werd Arturo Concreta geplaatst door FF Projects uit Dendermonde. Arturo Concreta cementgebonden gietvloeren zijn perfect te combineren met elk type interieur. De Concreta-vloer zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling in het volledige gelijkvloers.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw