WOONHUIZEN

Bekijk de referenties van Arturo in het toepassingsgebied woonhuizen. Meer weten over dit toepassingsgebied? Lees het hier!

Arturo PU-gietvloer in bijzondere nieuwbouwwoning te Heverlee

In Heverlee werd recent een nieuwbouw geplaatst bestaande uit verschillende niveaus met veel glaspartijen en hoge plafonds met verschillende hellingsgraden. Deze bijzondere woning werd ontworpen door Honk Architecten BVBA uit Leuven. De vennootschap Honk Architecten is ontstaan uit de samenwerking tussen twee architecten, Gerrit Verbeeck en Hendrik Van Liedekerke, die alle opdrachten sinds medio 1998 samen ontwierpen en uitvoerden. Nog steeds doorlopen ze samen elke fase van een ontwerpproces waardoor een permanente uitwisseling van inzichten, kennis, ideeën en ervaringen ontstaat. Een samenwerking die tot bijzondere ontwerpen leidt en zo ook deze nieuwbouw woning in Heverlee waar GC gietvloeren werd ingeschakeld om de 125 m² gietvloeren te plaatsen.

Badkamer huurwoning naadloos afgewerkt met Arturo Microcement

Winterse buien, de perfecte gelegenheid om gezellig onder een dekentje te kruipen in de zetel en weg te dromen op Pinterest van prachtige interieurstijlen en design inspiratie van minimalistisch wonen tot een kitsch en all over the top eclectische stijl. Daartussen mag de moderne badkamer zeker niet ontbreken. Jullie konden Arturo Microcement in afgelopen edities van ons Floor ever Magazine al ontdekken. Het perfecte naadloze systeem voor wanden, vloeren en meubels met een robuuste, moderne en strakke uitstraling. Voor het opknappen van de badkamer in een huurwoning in Kortrijk ging VDK Flooring aan de slag met Microcement in de kleuren Beton en Vulcan. Een echte eyecatcher in de woning!

Excelleren met epoxy Kleine oppervlakte, groots resultaat

Van klassieke tegels naar epoxy: de transformatie van deze garagevloer heeft zijn plek in deze editie meer dan verdiend. Voor dit project combineerde Tom Verheyden van Gietvloeren Tom een stevige, onderhoudsvriendelijke epoxy met een matte, EP3010 toplaag. Het resultaat is een slijtvaste garagevloer met onvervalste designallures.

HYPERMODERNE LOFT MET ARTURO TOUCH OP GENTSE KOUTER

De Kouter, één van de bruisende pleinen in het Gentse centrum, wordt omringd door 19e-eeuwse gebouwen zoals het Handelsbeursgebouw en Hotel Falligan, maar ook door moderne en gerenoveerde appartementen. Eerder dit jaar mocht Colota BVBA aan de slag in de luxueuze loft boven het prestigieuze bankgebouw om de 180 m2 bestaande ondergrond te renoveren met een eigentijdse moderne Arturo betonlook als resultaat.

Stoere en robuuste uitstraling in privéwoning in Kapelle-op-den-Bos met Arturo Concreta

Voor een nieuwbouwproject van een privéwoning in Kapelle-op-den-Bos werd Arturo Concreta geplaatst door FF Projects uit Dendermonde. Arturo Concreta cementgebonden gietvloeren zijn perfect te combineren met elk type interieur. De Concreta-vloer zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling in het volledige gelijkvloers.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw