ARTURO FLOORCONFIGURATOR

Arturo Floorconfigurator maakt het mogelijk om designs voor gietvloeren met flakes direct online te visualiseren. Deze tool is ideaal voor architecten, interieurontwerpers en vloerenbedrijven om het ontwerp van de gietvloer aan te laten sluiten bij de andere materialen die in een project worden gebruikt.

Direct zichtbaar

Na elke klik wordt de samengestelde vloer direct realistisch op het beeldscherm getoond. Elk ontwerp kan vervolgens als pdf-bestand gedownload worden of via Social Media op Facebook, Twitter en Pinterest gedeeld worden. Een staal aanvragen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De floorconfigurator is geschikt voor pc, tablet en smartphone.
 

Probeer de floorconfigurator

Verschillende vloersystemen

Flakes kunnen worden gebruikt in alle gangbare Arturo vloersystemen.  Door het decoratieve effect van flakes is de vloer optisch minder gevoelig voor vuil, anders gezegd ‘je ziet minder op een vloer met flakes’.

Arturo PU2030 Vloersysteem

Arturo PU2035 Vloersysteem

Arturo PU2060 Vloersysteem

Hoogwaardig design en duurzaamheid

Arturo maakt gietvloeren en andere kunstharsvloeren die nauw aansluiten bij de functie van de ruimte en daarnaast de mogelijkheid bieden om het ontwerp af te stemmen op de gewenste uitstraling.

Naast de ontwerpen van de floorconfigurator biedt Arturo deColor Collection met gietvloeren in unikleuren, betonlook en flakes. De gietvloeren met flakes uit de Arturo Color Collection zijn kant-en-klare flakesmixen die uit voorraad leverbaar zijn.
 

Arturo vloeren zijn duurzaam, onderhoudsarm, slijtvast, naadloos, goed te reinigen en toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Alle Arturo producten worden vervaardigd volgens de ISO-normen 9001 en 14001 gecertificeerd. De PU-producten voldoen aan de VOC en de AgBB-richtlijnen. Ze zijn oplosmiddelvrij en worden regelmatig getest door gerenommeerde instellingen. 

 

Ontdek de Color Collection

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw