GARAGES & WERKPLAATSEN

Bekijk de referenties van Arturo in het toepassingsgebied garages & werkplaatsen. Meer weten over dit toepassingsgebied? Lees het hier!

Arturo brengt kleur in Gentse parking Reep

In hartje Gent werd vorig jaar parking Reep onder handen genomen. Naast het unieke nummerplaatherkenningssysteem, werd ook elk verdiep voorzien van een nieuwe vloercoating en nieuwe vloermarkeringen en ook de muren kregen een nieuw kleurtje. Voor deze werkzaamheden werd onze klant IPC Group uit Dendermonde ingeschakeld. 

Project op de helling met het OS8 systeem bij Yprauto

Al 60 jaar staat Yprauto garant voor verschillende soorten tweedehandswagens. Van stadswagens tot monovolumes, van cabrio tot exclusieve sportwagen & van terrein- tot luxewagen: ze kunnen het u allemaal aanbieden. Ze bieden sinds jaar en dag een uitzonderlijke service en hebben een scherp oog voor toonzaalinrichting om zo hun klanten door hun collectie prachtige modellen te loodsen. Enkele maanden geleden stelden ze vast dat de helling die twee verdiepen geparkeerde wagens met elkaar verbindt, eigenlijk te glad is. Wij formuleerden samen met onze klant een oplossing, die na de plaatsing niet alleen functioneel, maar ook nog klassevol bleek te zijn.

Snelhardende vloercoating biedt oplossing bij Bronn Technics

Dat Arturo sterk is in esthetische vloerafwerkingen was u wellicht al duidelijk. Maar ook als er een functionele vloer wordt gevraagd, zijn we van de partij. Bij Bronn Technics in Temse, dé motorhome specialist, werd een 350 m² nieuwe vloer geïnstalleerd. De grootste uitdaging hier was de migratie van de autobanden op de vloer. Bovendien moest het, zoals meestal bij een renovatie, erg snel gaan. Arturo en Bogaert kunststofvloeren uit Lochristi boden een oplossing. 

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw