RETAIL

Bekijk de referenties van Arturo in het toepassingsgebied retail. Meer weten over dit toepassingsgebied? Lees het hier!

Fashion boetiek Viva krijgt Arturo gietvloer tijdens make-over

Op het Marie-José plein in Oostende werd de Viva winkel in een nieuw jasje gestoken. Easy-to-wear, modieus en toegankelijk, dát zijn de woorden die deze winkel in een notendop omschrijven, en daar hoort natuurlijk een dito winkelomgeving bij. Devafloor werd door eigenaar Peter Goemaere ingeschakeld om de 250 m² vloer te plaatsen.

Gloednieuwe Arturo PU2035 in future proof showroom

Een 550 m² bestaande showroom ombouwen tot een future proof versie waar het ruimtegevoel primeert? Dankzij haar naadloze karakter is een gietvloer hier de perfecte vloerafwerking. Epoxy-Floor overtuigde niet alleen zonder moeite eindklant Vivandi met de marketing tools van Arturo, ze stelden ook het gloednieuwe zeer elastische, scheuroverbruggende vloersysteem Arturo PU2035 voor.

Kleurijke stofjes schitteren boven nieuwe gietvloer bij G-brand

Wie denkt aan een totale make-over of gewoon op zoek is naar een nieuw high end fashion kledingstuk kan terecht in kledingszaak G-brand. De kledingszaak in Deinze omschrijft zichzelf als de local fashion hotspot voor zowel mannen als vrouwen. Het uitgebreide assortiment kleurrijke stofjes maakt eenieder hip voor elk seizoen. Om al deze levendige collecties nog beter tot hun recht te laten komen, onderging de winkel recent zelf een heuse make-over. Kunstharsvloeren Sabbe werd ingeschakeld voor de vloer. 

Van nieuwe haarcoupe tot stoere betonlook

Wie op zoek is naar een eigentijds kapsel, dat perfect samengaat met zijn of haar looks en karakter, moet bij Cutting Edge Hair in Antwerpen zijn. Eigenaar Christoph Vanallemeersch neemt ruim de tijd om de klant te leren kennen en een persoonlijke band op te bouwen. Zoals hij het zelf mooi zegt: “Met een kapsel uit een boekje kom je nergens”. En bij een uniek kapsel hoort ook een unieke vloer, een ideale uitdaging voor onze trouwe klant ABBI Industrie.
 

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw