PUBLIEKE RUIMTES

Bekijk de referenties van Arturo in het toepassingsgebied publieke ruimtes.

Arturo tussen de wolken in panoramisch restaurant Atomium

In de hoogste bol van het bekendste monument van onze hoofdstad, zo’n honderd meter boven de begane grond, bevindt zich het Atomium Restaurant waar menig toeristen, maar ook landgenoten reeds genoten van Belgische specialiteiten of seizoensgerechten. Sinds kort kan dit op een spiksplinternieuwe arturo gietvloer. De renovatie was geen sinecure, maar dankzij het technisch advies van arturo en het vakmanschap van Perfect Résines kunnen bezoekers opnieuw genieten van de culinaire klassiekers en het prachtige panoramische uitzicht, hoog tussen de wolken.

Cultuur opsnuiven in de centrale in Gent met Arturo

Met haar publiekstribune is de prestigieuze Turbinezaal (490 m²) in de Centrale in Gent, bijzonder gegeerd voor de organisatie van luisterconcerten, lezingen en debatten, conferenties, films en nog vele andere artistieke projecten. Door corona lagen de reservaties even stil en dit creëerde een ideale gelegenheid voor Colota BVBA om de vloer te renoveren.

Keuken Kunstcentrum Vooruit in een nieuw jasje met Arturo

Sinds het Kunstencentrum Vooruit in gebruik werd genomen in 1913 is de stad Gent snel veranderd maar De Vooruit blijft een vaste waarde. De uitbaters van het kunstencentrum vonden het tijd om de keuken van het café-restaurant te vernieuwen en van de gelegenheid gebruik te maken om de keuken ergens anders in het gebouw op te zetten. Een gemakkelijke opgave voor Colota BVBA uit Gent maar ze bleek toch iets minder makkelijk uit te voeren. 

LA GANTOISE, HET WALHALLA VOOR DE MODERNE SPORTER

Hockey-, padel-, dans- en tennisclub La Gantoise aan de Noorderlaan in Gent is hét sportparadijs bij uitstek voor elke sportliefhebber. De sportvereniging bouwde een prachtig nieuw clubhuis met een moderne touch dat zowel bij professionals als bij amateursporters in de smaak valt. In opdracht van Architect Vertongen en F A B interior architect ging Bogaert Kunststofvloeren NV aan de slag om de Arturo gietvloer te plaatsen.

Theaterzaal Cultureel Centrum Aartselaar klaar voor heropstart dankzij Arturo

Het Cultureel Centrum te Aartselaar, of CC ’t Aambeeld, zag de voorbije covidperiode als een opportuniteit om de 400 m2 vloer van hun hoofdzaal volledig te vernieuwen. ABBI Industrie plaatste, in opdracht van ALIBO, op de bestaande plankenvloer van de theaterzaal een gietvloer met een samenstelling flakes specifiek op maat van de klant gemaakt. Het project werd afgewerkt met onze nieuwe toplak Arturo PU7310.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw