Vloer voor vloer met Arturo

Arturo introduceert het medium “vloer voor vloer”. Met deze digitale en fysieke krant houdt Arturo jou als applicateur, architect, aannemer, ondernemer of particulier op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Niet alleen over onze producten en systemen als gietvloeren, cementgebonden vloeren, coatings en troffelvloeren maar ook over het bedrijf en de gezichten achter Arturo.

Volg ons in de transitie naar nog duurzamere vloeren, ontdek onze nieuwe producten, bekijk prachtige referenties en maak kennis met onze medewerkers en klanten. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze eerste editie!


Editie 3 - 2023

In deze derde editie van Vloer voor Vloer nemen we jou mee in onze plannen voor een duurzame toekomst, maak je kennis met ons nieuwste product en bieden we een inkijk bij onze binnendienst.

Lees meer 


Editie 2 - 2023

In de tweede editie van "vloer voor vloer" nemen we jou mee in onze reis naar een duurzamere toekomst, introduceren we het nieuwe product Microcement en maak je kennis met onze Research & Development afdeling!

Lees meer


Editie 1 - 2022

Het Cradle to Cradle Certified Silver certificaat voor de PU2030,  het groene advies van Bas Bloemen, de vloerkleur van het jaar 2022 en meer! Je leest het in de eerste editie van 2022.

Lees meer

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw