LEVENSMIDDELENINDUSTRIE

Bekijk de referenties van Arturo in het toepassingsgebied levensmiddelenindustrie. Meer weten over dit toepassingsgebied? Lees het hier!

Flandrien kaas rijpt vanaf heden in Arturo balzaal

Of het nu in sneetjes is, versneden in blokjes, gesmolten in de oven of geraspt over je favoriete gerecht: Flandrien Kaas, da's puur genieten. De geschiedenis van Flandrien Kaas gaat terug tot 1934. Sinds 2012 staat in het West-Vlaamse Wervik een kaasmakerij van maar liefst 1.250 m². In volle Coronatijd deed zaakvoerder, Jan Desmet, beroep op Verho-Industries om de rijpingszaal te voorzien van een nieuwe vloer: authentieke, Belgische, handgemaakte kaas, vraagt immers om een authentieke, Belgische, handgemaakte vloer…

Van Pomme d’amour tot epoxy gietvloer

Voor heerlijke producten en feel-good tomaten moet je in Hoogstraten zijn. Tomeco is de unieke samenwerking tussen verschillende Belgische tomatentelers, elk met een eigen familiebedrijf en jarenlange ervaring. Ze telen authentieke kwaliteitstomaten in een duurzame, ecologische omgeving met respect voor de natuur. In opdracht van Meer Fresh Products BV, één van de kwaliteitstelers, ging Phenix Total Interior bv aan de slag om de betonvloer van 2.000 m² te renoveren in hun verpakkingsdepot.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw