ARTURO DESIGN

Geïnspireerd door internationale stromingen in de mode, muziek, kunst, design, interieur en cultuur zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe trends. Met onze design collecties voor vloeren willen wij je de diversiteit laten zien die Arturo je kan bieden. Het is meer dan alleen een functionele basis van een ruimte. Elke Arturo vloer is uniek. Het is een resultaat van een persoonlijke inspiratie en creatie. Ontdek hier de laatste trends en de grote verscheidenheid in ontwerpmogelijkheden!

Arturo Mistral

 

Nieuw in het assortiment

Nieuw in ons assortiment: Arturo Mistral. Arturo Mistral is een 2-componenten, oplosmiddelvrije vloerafwerking op basis van polyurethaanhars met hoge mate van UV-stabiliteit en heeft een natuurlijke, minerale uitstraling door gerecycled, biologisch materiaal. Arturo Mistral is met name geschikt als afwerking van vloeren met een lichte tot middelzware belasting.

Door het vervangen van een fossiele grondstof door een gerecyclede, biologische grondstof is een minerale, stoere en robuuste gietvloer gecreëerd. Deze gietvloer zorgt voor een natuurlijk uiterlijk met een extra touch in een woning, kantoor of winkel.

Brochure downloaden

 

Arturo Microcement

 

Nieuw in het assortiment

Nieuw in ons assortiment: Arturo Microcement. Een minerale, decoratieve afwerking voor vloer en wand. Arturo Microcement is een uitermate geschikte toepassing in woonhuizen, winkels, kantoren en horeca. Bij het resultaat is de ambacht van de vakman goed terug te zien. Dit geeft Microcement een robuuste, moderne en strakke uitstraling en maakt elk vloer en wand uniek!

Arturo Microcement is in het systeem watervast en geschikt voor zowel droge als natte ruimtes zoals woonkamers, badkamers, keukens en toiletten. Arturo Microcement is leverbaar in twaalf trendy kleuren. Kies de passende kleur die het interieur een warme of industriële uitstraling geeft!

 

SYSTEEMOPBOUW ARTURO MICROCEMENT

Arturo Microcement is een flexibele, pasteuze afwerking. Arturo Microcement bestaat uit cement, pigment en water. Met een vlakspaan, spackmes of ander gereedschap wordt het dun op de ondergrond aangebracht. De eerste laag moet 2 tot 3 uur drogen, waarna de tweede laag (ca. 200 g/m2) aangebracht kan worden. De volgende dag kan de vloer of wand worden geïmpregneerd om vervolgens tweemaal afgelakt te worden.

Het gehele systeem van Arturo Microcement bestaat uit meerdere lagen en verschilt per ondergrond (vloer en wand). Arturo heeft een brochure ontwikkeld gericht op cementgebonden vloeren en wanden. Hierin zijn de eigenschappen, technische gegevens en systeemopbouw te vinden.

Download de brochure

 

Voordelen Arturo Microcement

  1. Natuurlijke, robuuste uitstraling
  2. Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  3. Duurzaam: sterk & slijtvast
  4. Volledig naadloos
  5. Toepasbaar met vloerverwarming
  6. Stofvrij en goed te reinigen

 

APPLICATIEVIDEO

Arturo Microcement kan niet worden gemaakt zonder het hoogwaardige vakmanschap van de applicateur. Alle stappen, eigenschappen en technische gegevens zijn te vinden in onderstaande applicatievideo.

 

 

 

Arturo Color Collection 3.0

Keuze uit 64 trendkleuren

Een nieuwe vloer kiezen, in de juiste stijl en kleur, dat doe je niet zomaar. Het gaat immers om je persoonlijke leef- of werkomgeving. Wat wil je precies? Met het Arturo Style Compass maken we zorgvuldig kiezen gemakkelijk.

Kies eerst je stijlrichting

We creëren graag de mooist passende mogelijkheden voor jouw stijl en wensen. Daarom volgen we de wereldwijde trends in kunst, cultuur, design en interieur op de voet. We brengen ze samen in het Arturo Style Compass. Hierin presenteren we je zes verschillende stijlrichtingen met bijpassende vloerkleuren. Iedere stijlrichting heeft een natuurlijke inslag: inspired by nature.

Kies dan je kleur

De zes stijlrichtingen hebben elk een eigen, up-to-date kleurenpalet. De kleuren zijn weer verdeeld in vier unikleuren en vier betonlook kleuren met subtiele schakeringen. Zo kun je gemakkelijk je richting bepalen en de vloer kiezen die jouw ruimte als gegoten zit.

ICE CAVE - vloerkleur van het jaar 2022

Je thuis voelen is dé woontrend van nu. We brengen meer tijd thuis door. En we verlangen terug naar dat natuurlijke gevoel van ontspanning en balans. Naar natuurlijke detox voor stress en drukte.

Zo ontstaat de behoefte aan lichte, heldere kleuren die het daglicht binnenlaten. Stralende kleuren, die de comeback van ons natuurlijke leven aankondigen.

Time for a change! Ice Cave is de perfecte kleur voor deze missie. En is daarom de vloerkleur van het jaar!

 

COLOR COLLECTION 3.0 - INSPIRED BY NATURE


Laat je inspireren door onze nieuwe collectie

In de Arturo Color Collection krijgen kleur en creativiteit alle ruimte. We presenteren je diverse stijlen, trends en mogelijkheden in de Arturo Color Collection brochure. Lees de brochure en ontdek welke stijl bij jou past, kortom get inspired!
 

Naar brochure

Arturo Concreta

Arturo Concreta


Arturo Concreta cementgebonden gietvloeren geven het interieur een stoere basis. Perfect te combineren met een industrieel interieur, robuuste meubels en onafgewerkte materialen. Of wat dacht je van een match met een landelijk interieur en natuurlijke materialen?

Kortom ‘match your style’ met deze stoere gietvloer!

 

Kleuren

Arturo Concreta is leverbaar in tien kleuren. Kies een passende tint die het interieur met deze vloer een stoere en robuuste uitstraling geeft. Arturo Concreta is een cementgebonden product dat gemengd wordt met water en kleurpigment. Dit wordt ter plaatse op de ondergrond gegoten. Hierdoor krijgt iedere vloer een uniek uiterlijk.

Ontdek Arturo Concreta


 


Alle benodigde informatie over Arturo Concreta in één brochure. Bekijk direct de brochure en ontdek welke diverse mogelijkheden er zijn!
 

Naar brochure


10 trendkleuren

Color CollectionArturo

Ontdek de laatste kleurentrends met de Arturo Color Collection. Voor elke interieurstijl een speciaal kleurenpalet!…

ConcretaArturo

Geef het interieur een stoere basis en 'match your style' met onze cementgebonden gietvloeren! …

StalencollectiesArturo

Ken jij onze stalenkoffers al? Nee? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Naar contact

Onze aanbevelingen

Arturo Concreta

UV-stabiele gietvloer met een robuust en stoer uiterlijk (2-C, cementgebonden)

Arturo PU2030

Arturo PU2030 Gietvloer is een 2-componenten, oplosmiddelvrije vloerafwerking op basis van polyurethaanhars met een hoge mate van UV-stabiliteit.

Arturo PU2060

Arturo PU2060 Gietvloer is een 2-componenten, zeer emissearme, oplosmiddelvrije vloerafwerking op basis van polyurethaanhars.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw