ONDERWIJS

Bekijk de referenties van Arturo in het toepassingsgebied onderwijs. Meer weten over dit toepassingsgebied? Lees het hier!

Arturo brengt warmte in eigentijdse school

Arturo biedt maximale ruimte voor het vertalen van je wensen in een geheel eigen vloerconcept. En daar maakte Liquid-Art recent gebruik van om in de ingang van de school van zijn zoontje een prachtig gepersonaliseerd ontwerp te maken. Voor het ontwerp deed hij beroep op de Arturo studio. Een uniek project dat dankzij de vlotte samenwerking tussen alle partijen voor een uitzonderlijk resultaat heeft gezorgd. 

Grootkeuken en studentenresto in Gentse School of Arts voorzien van unieke troffel- en gietvloer

De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK) en het Koninklijk Conservatorium vormen samen de School of Arts van de HoGent. De school wil getalenteerde en gemotiveerde studenten in contact brengen met excellente pedagogen, actieve kunstenaars, vormgevers en theoretici van kunst en vormgeving. De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK) bestaat intussen 265 jaar en is één van de oudste instellingen voor hoger onderwijs in Gent. Het Koninklijk Conservatorium, opgericht in 1835 door Joseph-Martin Mengal, is meer dan anderhalve eeuw jong. Geen wonder dat van tijd tot tijd een renovatie wenselijk is. Deze keer waren de grootkeuken en het studentenresto aan de beurt.  

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw