KANTOREN

Bekijk de referenties van Arturo in het toepassingsgebied kantoren. Meer weten over dit toepassingsgebied? Lees het hier!

Bolisol biedt met Arturo exclusieve vloeroplossing voor elk interieur

Waar gietvloeren aanvankelijk vooral voor industriële gebruikers een praktische oplossing vormden zijn ze nu ook helemaal ingeburgerd in commerciële omgevingen en bij particulieren. En dat is ook Bogaert kunststofvloeren uit Lochristi niet ontgaan. Zij richtten enkele maanden geleden een dochterfirma, Bolisol op die gespecialiseerd is in het plaatsen van decoratieve high-quality vloersystemen. 

Grafisch ontwerp meets Arturo flooring

Graphic design, branding en creative cards. Dat is waar het grafisch ontwerp bureau ‘Scarabar’ uit Ieper voor staat. Kunstharsvloeren Sabbe werd dan ook gevraagd om een gietvloer te plaatsen die in lijn ligt met deze termen. En dus ging hij aan de slag met een kleurrijke gietvloer uit onze Color Collection 2.0. Een spetterend resultaat voor een creatieve werkomgeving!

PAC-MAN en gras met stapstenen als werkvloer voor internationale ODOO

Dat Arturo met haar kunstharsvloeren vele designmogelijkheden biedt werd inmiddels meermaals verkondigd. Maar niets zegt meer dan een effectief uitgevoerd project. Enkele maanden geleden werd Perfect Résines ingeschakeld om alle vloeren te verzorgen in een hoeve met een oppervlakte van ongeveer 1050 m² in Ramillies (Waals-Brabant). Die hoeve moest het nieuwe Belgische filiaal worden van ODOO, een internationale speler in de ontwikkeling van software.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw