GEZONDHEIDSZORG

Bekijk de referenties van Arturo in het toepassingsgebied gezondheidszorg. Meer weten over dit toepassingsgebied? Lees het hier!

Moderne gietvloer voor Uitvaartzorg De Laet

Voor de inwoners van Reet is Uitvaartzorg De Laet al een aantal jaar een vaste waarde. Leslie De Laet en zijn medewerkers hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van een waardig afscheid, en stellen een moderne en innovatieve aanpak voorop, met aandacht voor de kleine dingen die het verschil maken, in een streven naar kwalitatieve zorgverlening. Om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, verhuisde de zaak net voor de zomer naar een splinternieuw pand.

TROFFELVLOER IN INDUSTRIËLE KEUKEN SINT-AUGUSTINUSZIEKENHUIS WILRIJK

Op de Wilrijkse campus van het Sint-Augustinusziekenhuis werd de industriële keuken grondig gerenoveerd. ABBI Industrie NV, gespecialiseerd in onder meer kunstharstechnieken verzorgde deze renovatie met als doel een sterke en hygiënische vloer te plaatsen die goed te onderhouden is.

WELKOM IN HET HUIS IN DE DUINEN

Het Zeepreventorium is een medisch pediatrisch revalidatiecentrum in de duinen van De Haan waar kinderen en jongeren wonen die leren omgaan met een chronische aandoening en stappen zetten richting zelfstandigheid. Zij wonen daar samen met zorgverleners die de kinderen en jongeren begeleiden op dat pad. Samen in één huis. Voor de renovatie van de vloer in de linnenkamer deed het revalidatiecentrum beroep op Slosse Vloerbekleding BVBA uit Torhout.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw