Voor de inwoners van Reet is Uitvaartzorg De Laet al een aantal jaar een vaste waarde. Leslie De Laet en zijn medewerkers hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van een waardig afscheid, en stellen een moderne en innovatieve aanpak voorop, met aandacht voor de kleine dingen die het verschil maken, in een streven naar kwalitatieve zorgverlening. Om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, verhuisde de zaak net voor de zomer naar een splinternieuw pand.

Data

Gebouwtype Gezondheidszorg

Kwaliteitszorg

Wie denkt aan nauwgezette kwaliteitszorg, die denkt aan ABBI; sinds 30 jaar een gevestigde waarde in de wereld van gietvloeren. Zoals ze het zelf zeggen: “wij steunen op de knowhow van drie actieve generaties waarbij wij traditie en innovatie combinerenen om zo aan de toekomst te werken.” De geknipte partner voor Uitvaartzorg De Laet.

Aangezien de locatie van het uitvaartcentrum een nieuwbouw is, kon de gietvloer geplaatst worden op een mooie nieuwe chape. De beton werd geprimerd met Arturo EP6500, een universele hechtprimer voor cement- en gipsgebonden ondergronden. Als schraaplaag werkte ABBI op deze werf met Arturo EP2500, aangevuld met zand. Deze zeer sterke gietvloer op basis van epoxyhars heeft als voordeel slag-, stoot- en slijtvast te zijn, zelf nivellerend en chemicaliënbestendig, maar kan ook verwerkt worden tot schraaplaag. De schraaplaag zorgt voor een vloeidichte vloer en garandeert de hechting tussen de gietvloer en de ondergrond.

Mee met de tijd

Bij een uitvaartcentrum hebben mensen een bepaald beeld voor ogen, daar wilde Leslie verandering in brengen. Er werd gekozen voor een huiselijk maar modern pand, met een warme gietvloer die doorgetrokken werd over 90m2, en die de toonzaal, groetkamer, en mortuarium omvat. ABBI raadde Arturo PU2050 in Outback Dream aan, een 2-componenten gietvloer, geschikt als decoratieve, esthetische afwerking van cement- en gipsgebonden ondergronden. De keuze voor een betonlook sluit mooi aan bij de hedendaagse look van de nieuwe zaak. Als afwerklaag werd gekozen voor Arturo PU7310 in twee lagen: een matte, transparante toplak, die goed en licht verwerkbaar is, en bovendien uitstekend reinigbaar is, wat voordelig is voor zowel plaatser als klant. 

Dankzij het uitgebreide assortiment aan kleuren en stijlen binnen het Arturo gamma kunnen onze klanten telkens een unieke vloer plaatsen in samenspraak met de eindklant. Eigenaar van de uitvaarzorg, Leslie De Laet, is alvast zeer tevreden met het resultaat van de nieuwe betonlook.

Heb je vragen of interesse voor het plaatsen van een gietvloer? Neem contact op met één van onze business developers en zij lichten met veel plezier de eindeloze mogelijkheden van Arturo toe.

Gebruikte producten

Arturo PU7310

Arturo PU7310 Toplak is een 2-componenten, zeer emissie arme, transparante, matte, waterhoudende toplak op basis van polyurethaanhars.

Arturo EP2500

Arturo EP2500 Gietvloer is een 2-componenten oplosmiddelvrije vloerafwerking op basis van epoxyhars, in diverse kleuren leverbaar.

Arturo EP6500

Arturo EP6500 Primer is een 2-componenten, oplosmiddelvrije voorstrijk en hars voor een schraplaag op basis van epoxyhars.

Arturo PU2050

Arturo PU2050 Gietvloer is een 2-componenten, oplosmiddelvrije vloerafwerking op basis van polyurethaanhars met een hoge mate van UV-stabiliteit.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw