Nieuw: Arturo Microcement

Nieuw in ons assortiment: Arturo Microcement. Een minerale, decoratieve afwerking voor vloer en wand. Arturo Microcement is een uitermate geschikte toepassing in woonhuizen, winkels, kantoren en horeca. Bij het resultaat is de ambacht van de vakman goed terug te zien. Dit geeft Microcement een robuuste, moderne en strakke uitstraling en maakt elk vloer en wand uniek!

Arturo Microcement is in het systeem watervast en geschikt voor zowel droge als natte ruimtes zoals woonkamers, badkamers, keukens en toiletten. Arturo Microcement is leverbaar in twaalf trendy kleuren. Kies de passende kleur die het interieur een warme of industriële uitstraling geeft!

Voordelen Arturo Microcement

  1. Natuurlijke, robuuste uitstraling
  2. Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  3. Duurzaam: sterk & slijtvast
  4. Volledig naadloos
  5. Toepasbaar met vloerverwarming
  6. Stofvrij en goed te reinigen

Systeemopbouw Arturo Microcement

Arturo Microcement is een flexibele, pasteuze afwerking. Arturo Microcement bestaat uit cement, pigment en water. Met een vlakspaan, spackmes of ander gereedschap wordt het dun op de ondergrond aangebracht. De eerste laag moet 2 tot 3 uur drogen, waarna de tweede laag (ca. 200 g/m2) aangebracht kan worden. De volgende dag kan de vloer of wand worden geïmpregneerd om vervolgens tweemaal afgelakt te worden.

Het gehele systeem van Arturo Microcement bestaat uit meerdere lagen en verschilt per ondergrond (vloer en wand). Arturo heeft een brochure ontwikkeld gericht op cementgebonden vloeren en wanden. Hierin zijn de eigenschappen, technische gegevens en systeemopbouw te vinden.

> Download de brochure

Applicatievideo

Arturo Microcement kan niet worden gemaakt zonder het hoogwaardige vakmanschap van de applicateur. Alle stappen, eigenschappen en technische gegevens zijn te vinden in onderstaande applicatievideo.

Stalenaanvraag & promotiemateriaal

Om Arturo Microcement aan klanten te tonen heeft Arturo een brochure, stalen en een stalenkoffer ontwikkeld. Speciaal voor showrooms is er een stalendisplay met grootformaat stalen beschikbaar.

Vragen of een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met één van onze Business Developers of de Commerciële Binnendienst.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw