Arturo Epoxy Versneller

Regelmatig komt het voor dat vloeren niet lang buitengebruik gesteld kunnen worden. Daarom komt Arturo nu met een versneller die de uithardingstijd sterk verkort. De Arturo Epoxy Versneller is uitstekend voor gebruik bij nieuwbouw, reparatie en renovatie.

Gezond werken
Het Arturo team is continu bezig met het (door)ontwikkelen van producten waarbij gekeken wordt naar wat goed is voor mens en milieu. De Arturo Epoxy Versneller is ter vervanging van de Arturo EP6250, omdat deze gezonder is tijdens de verwerking. De versneller is oplosmiddelvrij en bevat grondstoffen die duurzamer zijn.

Eigenschappen
Tijd is geld! De Arturo Epoxy Versneller verkort de uithardingstijd tot wel 80%. Het is eenvoudig te verwerken en heeft een snelle uitharding, waardoor er nóg sneller en efficiënter gewerkt kan worden. Daarnaast is de versneller toepasbaar in diverse primers/schraplagen. U kunt de versneller dus toevoegen aan uw standaard Arturo Primer/Schraplaag die u al op voorraad heeft staan. De primers behouden hun lage viscositeit, waardoor de verwerking uiterst gemakkelijk blijft.

De Arturo Epoxy Versneller kan tijdens het mengproces toegevoegd worden aan de volgende Arturo Epoxy Primers/Schraplagen:

 • Arturo EP6200 Schraplaag
 • Arturo EP6500 Primer
 • Arturo EP6950 Primer
 • Arturo EP6955 Primer OS8
 • Arturo EP6960 Primer

Drie dagen systeem
Met de versneller is de vloer na ca. 3-4 uur weer overlaagbaar*. Het heeft niet alleen impact op primers/schraplagen, maar zal een voordelig resultaat opleveren voor de doorlooptijd tijdens het aanbrengen van het gehele vloersysteem. Er kan wel tot twee dagen worden bespaard dankzij de snelle uitharding. De Arturo Epoxy Versneller maakt het mogelijk om in één dag de primer, schraplaag en de gietvloer aan te brengen*.

Verpakking
De versneller wordt geleverd in een blik van 0,7 kg. Voor het gebruiksgemak past één blik precies in een 10 kg set van Arturo Epoxy Primers/Schraplagen. Daarnaast is de Arturo Epoxy Versneller ook leverbaar in grootverpakkingen van 25 kg.

Verbruik
7% op een gemengde set van 10 kg.
(Bijv.: 10 kg Arturo EP6500 : 0,7 kg Arturo Epoxy Versneller).

Nu verkrijgbaar
Arturo Epoxy Versneller is nu verkrijgbaar, ter vervanging van Arturo EP6250.


Wilt u meer informatie over de Arturo Epoxy Versneller?
Product - Arturo Epoxy Versneller

 

*Bij 20°C en 65% R.V.

Meer informatie?
Heeft u nog vragen over dit nieuwsitem. Neem dan contact met ons op.

Galerij

Downloads

  Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

  Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

  Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

  Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

  Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

  Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw